TANKÖNYVRENDELÉS A 2017/18-AS TANÉVRE!

Tisztelt Szülők!

A megfelelő linkre kattintva az adott osztályhoz tartozó tankönyv rendelőlap letölthető, kinyomtatható. A rendelőlapok leadásának határideje 2017. április 20. A rendelés elektronikus formában is visszajuttatható az fmgkonyvtar@gmail.com.

A rendelőlapok letöltésénél ügyeljenek arra, hogy ez már a következő tanévre vonatkozik!

jelenlegi tanév     következő tanév
          7. A           →    8. A
         9. KNyB    →     9. B
         9. NyD      →     9. D
         9. NyE      →     9. E
A többi osztály jelzése értelemszerűen növekszik, pl.:
         8. A         →      9. A
         9. A         →     10. A
         10. A       →     11. A
         11. A       →     12. A

2017-ben is elérhető a KELLÓ „Szülői felület” oldala: szuloifelulet.kello.hu

A weboldalon az alábbi funkciók lesznek elérhetőek:

A szülő megtekintheti és jóváhagyását, illetve módosítási kéréseit jelezheti a Tankönyvfelelős részére (kérjük, hogy módosítási kéréseit 2017. április 22-ig jelezze):

  • gyermeke(i) tankönyvrendelésével,
  • gyermeke(i) iskola által nyilvántartott személyes adataival (ez a funkció adatvédelmi okokból regisztrációhoz kötött) kapcsolatban.

A fizetős státuszú gyermekek szülei részére az eddigi csekkes fizetési mód mellett, lehetőséget nyújt elektronikus számla igénylésére és más fizetési módok választására (utalás, bankkártyás fizetés).

A szülői felületen a szülő által jelzett módosítási igényekről az iskola értesítést kap. A módosítási kérések elfogadása, végrehajtása - a szülő módosítási szándéka - mindaddig nem jelent tényleges adatváltozást, amíg a jogosult tankönyvfelelős azt át nem vezeti.

A felület használatakor kérjük, vegyék figyelembe, hogy a diákok tankönyvrendelése április 25-ig folyamatosan változik, a tankönyvfelelős módosítja az adatokat a visszaérkező rendelőlapok figyelembevételével, s végül a fenntartó hagyja jóvá a rendelést!

Tankönyvrendelő lapok osztályonként: Tankönyvrendelő lapok bejövő (új) osztályonként:Igénylőlap tanulói tankönyvtámogatáshoz – 2017/2018-as tanév
Tájékoztató a tankönyvtámogatás normatív kedvezményének igénybevételéhez