Egy apró lépés, hogy jobban menjen a matek

A mateking.hu Magyarország egyik legnépszerűbb középiskolai matematika oktató weboldala, mely több, mint 100 ezer felhasználóval, immár 4 egymást követő évben nyerte el az Év honlapja díjat.

A szeptemberben megtartott  Matematika hónapja előadássorozatunk legfontosabb tanulsága, hogy azok részéről, akik megismerték a lehetőséget nem várt mértékű igény mutatkozott a felajánlott ingyenes mateking hozzáférések iránt.

Ezért úgy döntöttünk, hogy szeptember vége helyett, egészen október 15-ig ingyenesen beszerezhetővé tesszük a teljes középiskolai matek anyagot felölelő kurzust  ami az emelt szintű matematika tananyagot is tartalmazza. A kurzus bárki számára INGYENESEN beszerezhető és 200 napon keresztül használható.

Ez most egy nagyon klassz lehetőség a matekból folyton lemaradó és extra segítségre szoruló diákok támogatására és arra, hogy egy picit jobban megértsék és talán meg is kedveljék ezt a tantárgyat. A kevés óraszám és a túl nagy osztálylétszámok miatt egyre nehezebb feladat a matematika tanítása. A sok-sok eltérő képességű diákra így jóformán lehetetlen külön-külön odafigyelni. Ebben tud most segíteni a mateking.hu weboldal. Ezek a tananyagok ugyanis éppen a matekból elakadó, “nem matekrajongó” diákoknak készültek. Reméljük, hogy ezzel valamennyiünk munkáját egy kicsit megkönnyítjük.

Mi volna az az apró lépés amit meg kéne tennie?

Kérjük legyen társunk abban, hogy felhívja tanár kollégái és a diákok figyelmét erre a lehetőségre. Az ingyenes hozzáférés menete nagyon egyszerű, mindössze néhány lépésből áll: nincs más teendő, mint ellátogatni awww.mateking.hu weboldalra.
Egyébként a biztonság kedvéért itt minden fontos lépést összefoglaltunk: https://www.mateking.hu/a-matematika-honapja#ingyeneskozepiskolaimatek